Praleisti į pagrindinį turinį

Pasirinkite įrankius ir kontroliuokite prieigą

Kai paslauga yra prijungta, jos puslapyje matysite viską, ką ji siūlo, ir būsite kontroliuojantys: jūs nusprendžiate, kurias veiksmų jūsų asistentas gali naudoti, ir kas gali juos inicijuoti.


Įjunkite arba išjunkite atskirus įrankius​

Prijungta paslauga paprastai siūlo kelis įrankius — atskirus veiksmus, tokius kaip "ieškoti klientų", "sukurti bilietą" arba "patikrinti užsakymą".

Paslaugos puslapyje pamatysite kiekvieną įrankį su trumpu aprašymu ir įjungimo/išjungimo jungikliu.

  • Įjungta — jūsų asistentas gali naudoti šį įrankį pokalbiuose.
  • Išjungta — įrankis yra paslėptas; jūsų asistentas jo nenaudos.

Tai leidžia jums suteikti savo asistentui tik tas galimybes, kurias norite. Pavyzdžiui, galite leisti jam ieškoti dalykų, bet ne kurti ar keisti nieko.

Nepamirškite Išsaugoti atlikę pakeitimus.

Pradėkite atsargiai

Kai pirmą kartą prijungiate paslaugą, apsvarstykite galimybę palikti įjungtus tik "skaitymo" arba "ieškos" įrankius. Įjunkite įrankius, kurie atlieka pakeitimus, kai pamatysite, kaip elgiasi jūsų asistentas.


Apribokite įrankį tam tikroms rolėms​

Kai kurios veiklos turėtų būti prieinamos tik tam tikriems žmonėms. Kiekvienam įrankiui galite apriboti prieigą vienai ar daugiau komandos rolėms.

  • Nėra pasirinktos rolės — bet kas, kas bendrauja su asistentu, gali inicijuoti įrankį.
  • Pasirinkta viena ar daugiau rolės — tik žmonės su tomis rolėmis gali jį inicijuoti; visiems kitiems įrankis tiesiog nėra siūlomas.

Tai naudinga jautrioms veikloms. Pavyzdžiui, galite leisti visiems patikrinti užsakymą, bet tik jūsų palaikymo komandai išduoti grąžinimą.

Pasirinkite rolės įrankiui, tada Išsaugoti.

Rolės yra tos pačios komandos rolės, kurias valdote savo asistentui. Jei dar nesate nustatę rolės, kiekvienas įrankis yra tiesiog prieinamas visiems, kol tai padarysite.


Kaip jūsų asistentas naudoja viską tai​

Kai kas nors bendrauja su jūsų asistentu, jis mato tik tuos įrankius, kuriuos jūs įjungėte ir kuriuos asmuo gali naudoti. Tada jis pats pasirenka tinkamą, naudoja jį ir atsako paprasta kalba — lankytojas niekada nemato mechanikos.

Jei prijungiate kelias paslaugas, jūsų asistentas remiasi visomis jomis kartu.


Atjungti paslaugą​

Norėdami nustoti naudoti paslaugą, atidarykite jos puslapį ir spustelėkite Atjungti.

  • Jūsų asistentas nedelsiant nustoja naudoti tą paslaugą.
  • Jūsų įrankių pasirinkimai ir rolės nustatymai yra išsaugoti, todėl vėliau vėl prijungti yra greita.

Tai veikia taip pat, kaip ir atjungiant bet kurį kitą jungtuvą.


Kiti žingsniai​

Pasiruošę pakelti savo
vartotojo patirtį?

Diegkite AI asistentus, kurie džiugina klientus ir plečiasi kartu su jūsų verslu.

Atitinka GDPR