Избор на инструменти и контрол на достъпа
След като услуга е свързана, нейната страница показва всичко, което предлага, и ви поставя под контрол: вие решавате кои действия вашият асистент може да използва и кой има право да ги задейства.
Включване или изключване на индивидуални инструменти
Свързаната услуга обикновено предлага няколко инструмента — индивидуални действия като "търсене на клиенти", "създаване на билет" или "проверка на поръчка".
На страницата на услугата ще видите всеки инструмент с кратко описание и ключ за включване/изключване.
- Включен — вашият асистент може да използва този инструмент в разговорите.
- Изключен — инструментът е скрит; вашият асистент няма да го използва.
Това ви позволява да дадете на асистента само способностите, които искате. Например, можете да му позволите да проверява информация но не и да създава или променя нещо.
Не забравяйте да Запазите след извършване на промени.
Когато за първи път свързвате услуга, помислете за оставяне само на инструментите за "четене" или "търсене". Включете инструментите, които правят промени, след като видите как се държи вашият асистент.
Ограничаване на инструмент за определени роли
Някои действия трябва да бъдат достъпни само за определени хора. За всеки инструмент можете да го ограничите до една или повече роли в екипа.
- Не е избрана роля — всеки, който разговаря с асистента, може да задейства инструмента.
- Една или повече роли избрани — само хора с тези роли могат да го задействат; за всички останали инструментът просто не се предлага.
Това е полезно за чувствителни действия. Например, можете да позволите на всички да проверяват поръчка, но само на вашия екип за поддръжка да издават възстановяване на средства.
Изберете ролите за инструмента и след това Запазете.
Ролите са същите роли в екипа, които управлявате за вашия асистент. Ако все още не сте настроили роли, всеки инструмент е просто достъпен за всички, докато не го направите.
Как вашият асистент използва всичко това
Когато някой разговаря с вашия асистент, той вижда само инструментите, които сте включили и които лицето има право да използва. След това той самостоятелно избира правилния, използва го и отговаря на прост език — посетителят никога не вижда механиката.
Ако свържете няколко услуги, вашият асистент черпи информация от всички тях заедно.
Прекъсване на услугата
За да спрете използването на услуга, отворете нейната страница и кликнете на Прекъсване на връзката.
- Вашият асистент незаб авно спира да използва тази услуга.
- Вашите избори на инструменти и настройки на роли се запазват, така че повторното свързване по-късно е бързо.
Това работи точно както прекъсването на всякакъв друг конектор.