Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλέξτε εργαλεία και ελέγξτε την πρόσβαση

Αφού μια υπηρεσία είναι συνδεδεμένη, η σελίδα της εμφανίζει όλα όσα προσφέρει και σας δίνει έλεγχο: εσείς αποφασίζετε ποιες ενέργειες μπορεί να χρησιμοποιήσει ο βοηθός σας και ποιοι επιτρέπεται να τις ενεργοποιούν.


Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε μεμονωμένα εργαλεία​

Μια συνδεδεμένη υπηρεσία συνήθως προσφέρει αρκετά εργαλεία — μεμονωμένες ενέργειες όπως "αναζήτηση πελατών", "δημιουργία εισιτηρίου" ή "αναζήτηση παραγγελίας".

Στη σελίδα της υπηρεσίας θα δείτε κάθε εργαλείο με μια σύντομη περιγραφή και έναν διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.

  • Ενεργό — ο βοηθός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο στις συνομιλίες.
  • Απενεργοποιημένο — το εργαλείο είναι κρυφό; ο βοηθός σας δεν θα το χρησιμοποιήσει.

Αυτό σας επιτρέπει να δώσετε στον βοηθό σας μόνο τις ικανότητες που θέλετε. Για παράδειγμα, μπορεί να του επιτρέψετε να αναζητά πληροφορίες αλλά όχι να δημιουργεί ή να αλλάζει οτιδήποτε.

Μην ξεχάσετε να Αποθηκεύσετε μετά την πραγματοποίηση αλλαγών.

Ξεκινήστε με προσοχή

Όταν συνδέετε μια υπηρεσία για πρώτη φορά, σκεφτείτε να αφήσετε ενεργά μόνο τα εργαλεία "ανάγνωσης" ή "αναζήτησης". Ενεργοποιήστε τα εργαλεία που κάνουν αλλαγές μόλις δείτε πώς συμπ behaves ο βοηθός σας.


Περιορίστε ένα εργαλείο σε συγκεκριμένους ρόλους​

Ορισμένες ενέργειες θα πρέπει να είναι διαθέσιμες μόνο σε συγκεκριμένα άτομα. Για κάθε εργαλείο, μπορείτε να το περιορίσετε σε έναν ή περισσότερους ρόλους ομάδας.

  • Κανένας ρόλος επιλεγμένος — οποιοσδήποτε συνομιλεί με τον βοηθό μπορεί να ενεργοποιήσει το εργαλείο.
  • Ένας ή περισσότεροι ρόλοι επιλεγμένοι — μόνο άτομα με αυτούς τους ρόλους μπορούν να το ενεργοποιήσουν; για όλους τους άλλους, το εργαλείο απλά δεν προσφέρεται.

Αυτό είναι χρήσιμο για ευαίσθητες ενέργειες. Για παράδειγμα, μπορεί να επιτρέπετε σε όλους να ελέγχουν μια παραγγελία, αλλά μόνο στην ομάδα υποστήριξης σας να εκδίδουν επιστροφή χρημάτων.

Επιλέξτε τους ρόλους για ένα εργαλείο και στη συνέχεια Αποθηκεύστε.

Οι ρόλοι είναι οι ίδιοι ρόλοι ομάδας που διαχειρίζεστε για τον βοηθό σας. Εάν δεν έχετε ρυθμίσει ρόλους ακόμα, κάθε εργαλείο είναι απλά διαθέσιμο σε όλους μέχρι να το κάνετε.


Πώς ο βοηθός σας χρησιμοποιεί όλα αυτά​

Όταν κάποιος συνομιλεί με τον βοηθό σας, βλέπει μόνο τα εργαλεία που έχετε ενεργοποιήσει και που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει το άτομο. Στη συνέχεια, επιλέγει το κατάλληλο μόνος του, το χρησιμοποιεί και απαντά σε απλή γλώσσα — ο επισκέπτης δεν βλέπει ποτέ τη μηχανική.

Εάν συνδέσετε πολλές υπηρεσίες, ο βοηθός σας αντλεί από όλες αυτές μαζί.


Αποσύνδεση μιας υπηρεσίας​

Για να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία, ανοίξτε τη σελίδα της και κάντε κλικ στο Αποσύνδεση.

  • Ο βοηθός σας σταματά αμέσως να χρησιμοποιεί αυτή την υπηρεσία.
  • Οι επιλογές εργαλείων και οι ρυθμίσεις ρόλων διατηρούνται, έτσι ώστε η επανασύνδεση αργότερα να είναι γρήγορη.

Αυτό λειτουργεί ακριβώς όπως η αποσύνδεση οποιουδήποτε άλλου συνδετήρα.


Επόμενα βήματα​

Έτοιμοι να αναβαθμίσετε την
εμπειρία χρήστη σας;

Αναπτύξτε AI βοηθούς που ενθουσιάζουν τους πελάτες και κλιμακώνονται με την επιχείρησή σας.

Συμμόρφωση με GDPR